И З В И Н У В А Њ Е

НАЈИСКРЕНО им се извинувам на сите редовни и нередовни посетители на овој блог заради ненамерната грешка со коментарите.

Му благодарам на Moby кој ми ја посочи грешката. И им се извинувам на сите чии коментари беа несвесно задржани кај мене на draft.

Едноставно по грешка сум ја избрал опцијата да ги верификувам јас сите коментари. А притоа тие да не пристигнуваат на мојот маил. И кога отворив таму се запрепастив. Стојат коментари необјавени. ЗА СРАМОТА

Примете го моето извинување, (Moby, Goodbytes, Јован и сите други) ветувам во иднина ќе внимавам повеќе

А сега бурум прошетајте малку низ минатите постови и прочитајте ги коментарите кои се оставени 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.