Making Connections

Највата за оваа акција/промоција ја видов на Discovery (најгледаниот тв канал кај мене дома). Нормално рекламата таму, како и сите останати беше ептен добра и ме мотивираше да видам за што поточно станува збор.

Како технологијата го менува секојдневното живеење

Тоа е основата на кампањата со која Nokia ја промовира својата 3G серија. Сајтот Making Connections е отворен за сите корисници кои сакаат да придонесат на оваа тема, а нормално за поттик има ствено неколку професионално изготвени кратки видео клипови.

Мене ме воодушеви овој.

Останатите погледнете ги тука: STORIES

И нормално доколу технологијата ви го променила вам секојдневието обидете се да учествувате во оваа акција и соопштете го тоа токму со помош на најновата технологија.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Making Connections

  1. Gjole 28/11/2006 at 16:45

    еј закон..многу добро!

  2. Томе 29/11/2006 at 01:54

    супер е рекламата… ама (одма јас да се побунам)дечкото пратил само ммс?… ако имал 3G можел да направи и директен пренос :).

  3. melbourne airport pa 21/11/2012 at 05:13

    Catnip and catmints are mainly known for the behavioral effects they have on cats, particularly domestics.

Comments are closed.