Мало појаснување

Ставив search на ПОГОДОК, под мојот blogroll. Деновиве неколку блогери забележале, меѓу нив и Јован, дека добар дел од посетите на блоговиве почнаа да ни доаѓаат токму од овој пребарувач. Јас тоа го воочив веднаш по неговото објавување, и морам да го пофалам, бидејќи многу убаво ги рангира блоговите.

Токму затоа, како еден вид благодарница десно може да пребарувате низ КОМУНИКАЦИИ и низ МК со помош на ПОГОДОК.

Можеби е до темите кои ги обработуваме тука, или пак до нешто друго, не знам, ама Комуникации редовно се појавува на првата страна на пребарувачиве кога предмет на пребарување е некој тема која тука била спомнувана.

Во секој случај Јован се потрудил да даде основни насоки како да се искачите погоре на листата на пребарувачите. Доколку не сте елементарно запознааен со овие работи ви советувам да ги прочитате. Корисни се!!!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Мало појаснување

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 05:14

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about Мало појаснување | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.