Blog Hui

Момциве решиле да направат конференција на тема блог. И сега за сега добро им оди со организирање. Не велам дека сега некој од нас треба да се пријави 🙂 туку само сакам да посочам на нивниот блог кој изгледа интересно, има интересни пораки и секако редовно пренесува до каде е организацијата на конференцијата. Овде може да ги видите темите со кои се повикуваат презентерите (линк), а на следниов линк се наоѓаат досега повиканите презентери (линк)

Едноставно идеjата да го напишам овој пост ми беше да се види на кој начин и на кое ниво работат луѓево на тема блогови низ светов.

Секако во иднина на овој блог се очекуваат интереесни содржини 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Blog Hui

  1. Lynsey 30/11/2005 at 11:55

    Hello – thanks for dropping by the bloghui.org (http://bloghui.org) web site. Looking forward to meeting you at New Zealand's first weblog conference, in March 2006.

    Warm greetings
    Lynsey

  2. melbourne airport sh 21/11/2012 at 05:12

    Not much meat on her, but what's there is choice. – Vincent Van Gogh

Comments are closed.