NIS Petrol WEB FEST

NIS Petrol WEB FEST je prvi regionalni web festival čiji je cilj promocija upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se iz takmičarskog dela – biranje najboljih regionalnih web projekata, kao i od promotivno–edukativnih aktivnosti. …повеќе

Победниците се прогласени вчера. Пристоен коментар има Горан (погледнете ги коментарите). Она што мене ме натера да ги пишам постов се двете листи на побенци, според жири и според публика. Интересно, но ниту една категорија не се поклопува.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments NIS Petrol WEB FEST

  1. darko156 30/11/2007 at 20:58

    Да, сум го пропуштил тоа, фала.

    Ама тука има една неправда, тој сајт е регионален и би требало како таков да се претстави. Таков има и во МК, и во Романија и во Бугарија и во уште некоја друга земја сигурно.

    Не знам каде е развиен.

  2. Baju Bayi 21/11/2012 at 07:25

    Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about NIS Petrol WEB FEST | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.