Стапува на сила

Новиот Законот за радиодифузна дејност, донесен од страна на македонскиот парламент на 9 ноември, годинава, е првиот закон изработен од страна на невладиниот сектор во соработка со Владата на Република Македонија. (НВО Инфоцентар)

Ама мислам дека овој пат невладиниот сектор не се прослави многу со својата работа. Имено, како што веќе пишувавме на блогов, овој закон уште пред да почне да се спроведува наиде на жестоки реакции во јавноста. Прво се побунија спонзорите на МРТВ (граѓаните) линк, а потоа и бизнис секторот, линк.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Стапува на сила

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 07:33

    Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about Стапува на сила | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.