Media & Marketing Blog

Се потпирате ли на Интернетот кога станува збор за вести?

Налетав на ова анкетно прашање на Таратур. Еве ја моменталната состојба од гласањето.

votes from pool on taratur.com

Интересно. Особено ако се земе предвид уште една анкета на иститот сајт која е одраз на старосната структура на неговите читатели.

3 коментари на “Се потпирате ли на Интернетот кога станува збор за вести?”

  1. Perlengkapan bayi

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about Се потпирате ли на Интернетот кога станува збор за вести? | К О М У Н И К А Ц И И .

Коментарите се затворени.