[видео] Renault на LeWeb11

Како и мината година Renault се главни спонзори на настанот. Минатата година имаа доста гоелм и интересен штанд и главна атракција беше едно мало количе кое секој можеше да си го прилагодува според свој вкус и на крај еден од сите го доби на подарок. Количето тогаш беше концепт најавен за почеток на 2012 година. Пред неколку часа Renault со кратко видео најави што подготвиле за следната недела за на LeWeb11. Иако не сум некој голем фан на Renault како автомобилска компанија, сепак мора да им се пружи рака за храбрите, футуристички дизајани кои ги ставаат на улица. Во таа насока се и најавите за она што ќе може да се искуси на нивниот штанд. Погледнете!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.