Добро реализиран видео хумор

Не ми е сефте да слетам на College Humor, ама до сега не сум заглавил толку. Еве некој тематски бест оф, иако има и други многу добри видеа таму.

Ако те бендисаа, трк на College Humor има уште многу

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.