Блоговите одат во печат

Технички гледано, се враќаме назад. Но во секој друг поглед македонската блог заедница чекори напред.

По херојскиот потег на .аНТИ кој го подготвува Блогерскиот билтен во Форум Плус, сега вакава најава има и од неделното издание на Време.

Мој извор е .аНТИ, а него извор му бил уредникот на Неделно Време Бранко Геровски. Подетално во неговиот пост: Радосна вест за македонските блогери

Македонски блогери од сите краишта на светов. Разбудете се!!!

МАКЕДОНСКИТЕ БЛОГОВИ СТАНУВААТ МЕЈНСТРИМ (претходен пост 1 2)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.