ФОРУМ +

По подолгата пауза, можеби заслужена, можеби не, Форум се враќа на интернет.
Пред неколку дена реков дека нема да ставам линк до www.forum.com.mk бидејќи таму ги нема содржините на актуелниот ФОРУМ+, и еве конечно пристигнува демант.

За динамиката и плановите на страницата ќе треба да се обратиме кај .аНТИ но сега засега едно е јасно бројот каде е објавено моето интервју е online.

Секако ја користам оваа прилика да објавам и директен линк до гореспоменатото интевју
Блоговите се најактивната он-лајн содржина во Македонија

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment ФОРУМ +

  1. Razvigor 07/12/2005 at 11:24

    Една техничка забелешка: недостасува „http://“ во првиот линк до Форум.

Comments are closed.