Newsrooms

What`s next: Innovations in newspapers при објавата на фотографија за една редакција или деск (како сакате) во Аргентина, побарал од своите читатели да му испратат слики на редакциите ширум светот.

Сега, неколку часа подоцна има 15 поста со слики од различни редакции.

Од овде се започнува: El Periodico Austral Rio Gallegos, Santa Cruz, Argentina

Ова е редакцијата на Daily Telegraph

The Toronto Star

Продолжете сами:

The Bloomberg The National Post The New York Times The Toronto Star USA Today Reuters The Mainichi Al Jazeera The Washington Post

Како изгледаат наште редакции? Има некој фотографија? Пратете.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Newsrooms

  1. Iko 07/12/2006 at 16:26

    Да направам една фотка кај мене и праќам обавезно… само нека прати и друг за да биде интересно, да може споредба да се направи…

  2. australia melbourne 21/11/2012 at 04:48

    Lawrence Peter Berra~ Nobody goes there anymore because its too crowded.

Comments are closed.