Beyond the news II

Не успеав да најдам I, обидете се вие 😉

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Beyond the news II

  1. jeton 08/12/2006 at 18:54

    Vcera go vidov ova, vo N24 ili CNN, ne sum siguren 😉

    Part I ?

  2. darko156 09/12/2006 at 00:44

    Фала Јетон, очигледно навигациајта на daily motion слабоми оди 😉

    На следниов линк се сите видео клипови кои ги имаат ставено france24

Comments are closed.