Le Web 10 – Backstage session

Според најавата вчера имав можност да ѕирнам зад сцента и организацијат ана овој голем настан. Низ турата не водеа главните „виновници” за овој настан Loic Le Meur и неговара сопруга Geraldine. Еве неколку видо клипови баш од тој дел каде беа најавени доста работи за овие два дена но и ни беа откриени некои полутајни, како на пример единственото место каде овие два дена блогерите немаат пристап – делот каде ќе се одмараат големите фаци 🙂

Одлични се видета, задолжително е да ги погледнеш пред самиот настан кој започнува денес (08.12) во 9.00

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.