[дополнето] Што се зборуваше на LeWeb, ден 1 и ден 2


Благодарение на еден од поголемите спонзори Radian 6, односно Sales Force (сопственикот на оваа платформа) денес сме во можност да споделиме преглед на тоа што го одбележа вчерашниот прв ден од оваа конференција. Извештајот нуди преглед на најактуелните теми по неколку параметри. Нема да ги раскажувам, документот не е многу голем и брзо се листа.

Можеби, очекувано најспомнуван беше модниот дизјанер Карл Лагерфилд со кого и започна вчерашниот прв ден од годинашниот LeWeb.

Ден 2

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.