LeWeb11 преглед на првиот ден

Прегледот на првиот ден го направив во видео снимано некаде горе на Монмартр, малку е темна снимката но се слуша ОК. На самото видео ќе видите кој ме снимаше и кој ми помагаше ви прегледот. Но пред тоа видео има едно кратко видео кое го подготви @eniac рано наутро пред и да започне официјално првиот ден.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.