LeWeb11 преглед на вториот ден

Еве го видеото со преглед на вториот ден. Ако го изгледате до крај ќе сфатите дека сме преживеале и не само тоа туку и супер искуство имавме со Uber.

Човекот кој го спомнав во видеото е Bill Gross и еве ги неговите Лекции од животот на еден претприемач

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.