#комкаст 31 – Facebook Memology, Twitter трендови и акцискиот план на ЗНМ и МИМ

Четирнаесеттиот подкаст од втората сезона на „Комуникации“ заради зафатеност на двоецот Булдиоски-Кузевски, помина во целосна доминација на третиот член на тимот, Сеад. Во стилот на Мишко Талевски од најдобрите „one man show“ денови на Шутел беше презентиран колаж од актуелни теми, како на локален, така и на глобален план.

Во исчекување на освртите на Мите од Mobile Monday бр. 6 и ексклузивата на Дарко од Le Web, послушајте го подкастот и темите:

Facebook Memology 2011,

Топ 10 Twitter трендови за 2011,

Акцискиот план на ЗНМ и МИМ, и неколку други за да ја збогатата дискусијата.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.