Media & Marketing Blog

Паметни медиуми

Или некои медиуми се попаметни од другите, или едноставно работите функционираат по пропишан редослед.

Форум во својот нов број, демек ја допечатиле одново насловна страница, а во суштина мене ми изгледаше какосвесен потег. Причина да се посомневам во ова е што на задната страна нема две реклами на корица т.е. две корици туку само една. Но тоа сега не е темата на овој пост 🙂

Да се вратиме. Форум откирија сметки на Прчевски и во текстот многу ферски си кажаа од кои причини гоправат тоа.
* ќе им се распродате тиражот
* ќе им се појави насловната страница на други медиуми
(имаше и некои други аммо во моментов гонемам весникот при рака)

Судејќи по ситуацијата која се одвива изгледа им успева

п.с. Постов намерно нема линкови

3 коментари на “Паметни медиуми”

 1. Razvigor

  Се прашувам дали се работи за козерија, односно пародирање на „Фокус“.

 2. Darko156

  Која и да е вистинската причина, момците одлично го имаа смислено целиот текст.

  Навистина уживав кога го читав, незамарајќи се воопшто со политиката и бројките.

 3. Perlengkapan bayi

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content!. Thanks For Your article about Паметни медиуми | К О М У Н И К А Ц И И .

Коментарите се затворени.