Видео интервју со Brian Solis на #LeWeb

Brian-Solis-LeWeb
Foto&Video @cchevymk

Веднаш по настапот на главната сценана LeWeb 2013, пред да стигне да ги провери реакциите на твитер за неговата презентација, Brian Solis седна со нас на краток муабет.

Основа за темата и прашањта е неговата последна е-книга: The Seven Success Factors of Social Business Strategy

Brian Solis е светски познат дигитален аналитичар, говорник и „бест-селинг” автор. Дел од Altimeter Group консултантска компанија. Автор е на книгите The End of Business as Usual, Engage! и What’s the Future of Business (WTF).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.