LeWeb 2013 – видео осврт на првиот ден

leweb-2013
photo by @cchevymk

Еве не на почеток на вториот ден кој ветува повеќе, барем според агенда. Во продолжение еве го видеото кое го снимивме вчера, а дури сега успеавме да го качиме 🙂

Денес, се надевам, ќе имам екстра екслузивен материјал… па ќе споделувам штом сигнам. Во секој случај на крај на денот не гине ново видео ривју. Секако следете и на @darko156 твитам дел од впечатоците во живо…

LiveStream: live.leweb.co

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.