LeWeb 2013 – видео осврт на вториот ден

Darko-Andrej-LeWeb

Неспоредливо подобар од првиот. Еве ме наутро назад за третиот ден на LeWeb, малку касни почетокот зошто очигледно после журка народ подоцна доаѓа на конференција. Во продолжение краток осврт на вториот ден.

Заборавив во видеото да кажам и дека @cchevymk си направи муабет на твитер со @garyvee 🙂

А за оние кои пропуштија, еве го и делот каде јас му поставувам прашање на гореспоменатиот. Скок на 40 минута.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.