LeWeb11 преглед на третиот ден

Со мало задоцнување еве го и краткиот видео осврт на третиот ден од LeWeb11. Јас се прибрав дома, се одморив и што е поважно од се си ги наполнив батериите изминативе неколку дена. Навитина е задволство да се биде дел од еден толку добро организиран настан. Но нема сега тука да го пишувам завршниот осврт, тоа ќе го направам во среда во новата епизода од комуникации.нет подкастот заедно со @a_georgievski. Затоа погледај го видеово и се слушаме во среда на @RadioMOF

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.