Обидете се повторно

Македонија 2007 сајбер држава (Шпиц)

Компјутери за учениците, обуки за граѓаните (Време)

Компјутер за секој ученик (Дневник)

Учениците информатички ќе се описменуваат со евтини компјутери (Утрински Весник)

Компјутер пред секој ученик (Вечер)

Обидете се да ги извлечете клучните фрази.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Обидете се повторно

Comments are closed.