Уништени десет илјади пиратски дискови

Најискрено се надевам дека станува збор за што е можно повеќе копии на испиратени македонски филмови, пеачи, пеачки итн

Линк до Метаморфозис

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.