Не „Во центар“, туку во „Точка“

Каде? Точка. Кога? 14.12.06, 20:30ч. Шанса за непосредно искуство со зародишите на денешната пропаганда.
propaganda.jpg

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.