Анкета: 100% од македонските граѓани користат интернет

Во анкета нарачана од неименувана странска амбасада во Македонија и која беше спроведена минатата недела  се наведува дека: „100% од македонските граѓани користат интернет. На Анкетното прашање „Дали користите интернет?“, со „Да“ одговориле 1102 испитаници од репрезентативен примерок од 1102 испитаника. Анкетата беше спроведена преку интернет.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

10 Comments Анкета: 100% од македонските граѓани користат интернет

 1. Pingback: Tweets that mention Анкета: 100% од македонските граѓани користат интернет | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. волан 15/12/2009 at 13:53

  На Анкетното прашање „Дали користите интернет?“, со „Да“ одговориле 1102 испитаници од репрезентативен примерок од 1102 испитаника. Анкетата беше спроведена преку интернет.

  Добар штос 🙂

  п.с. Колку пати ке ми барате пријавување, за да можам да коментирам ?

 3. Xorran 15/12/2009 at 14:38

  Баш сме сајбер. BTW: "KOMUNIKACII" = "C O M U S and K A and C and" (google translate 🙂

 4. darko buldioski 15/12/2009 at 15:02

  @Xorran е добро де, ама текстот ете се разбира 🙂

 5. Anonymous 15/12/2009 at 15:10

  Ти го праќаат прашањето на мејл и те прашуваат дали користиш интернет!?!??!?!?!

  Не бе, преку водовод добивам мејлови:)))

 6. Anonymous 15/12/2009 at 15:13

  Ти го праќаат прашањето по мејл и те прашуваат дали користиш интернет!?!?!?!?!?

  Не бе, мејловите преку водовод ги добивам:)

 7. Marko 15/12/2009 at 15:41

  Ова му доаѓа ко она фејсбук групата “За сите оние кои имаат фејсбук“

  EPIC FAIL!!!

 8. Даниел 15/12/2009 at 18:27

  Добра финта. :))

  Сега цела твитер и фејсбук комјунити ќе дознае за Комуникации.нет :))

 9. Игор 01/01/2010 at 14:07

  Хе, хе, хе…

  Јако е…

Comments are closed.