DW на македонски

Можеби ќе изгледа како реклама ама деновиве се навикнав да ги слушам вестите на Deutsche Welle на македонски јазик. Се емитуваат на радио Равел и ми одговара времето токму кога одам на работа 🙂

Но постов има за цел да соопшти дека вестите можете да ги најдете и online. На следниов линк редовно се поставуваат најновите вести на оваа интернационална медиумска куќа.

Па доколку некогаш посакате да слушнете што имаат тие да кажат не заборавајте на оваа опција, а нормално нивните вести ги има и во пишан формат на овој линк

Мојот мотив за постов е што повеќе извори тоа подобро

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment DW на македонски

Comments are closed.