SlideShare

Сите го знаете YouTube. И сите знаеме колку е тој сервис добар. Знаеме и дека има разни обиди да се копира неговиот успех. И се разбира најчесто тоа не е успешно колку што некој очекува да биде.

Но што ако имаш навистина добра прчина да копираш и ако имаш добра идеа со која сепак ќе бидеш различен?

SlideShare

МИ требаа само 2-3 мин за да се воодушевам од сервисов и веднаш да помислам дека следниот пат кога ќе правам презентација ќе ми биде многу полесно. Прво бидејќи сега на едно место можам да најдам многу презентации, се разбира групирани во стилот на web 2.0 (со тагови) и второ бидејќи е многу едноставно поставувањето на своја презентација.

Да не набројувам тука се пермалинкот, кодот за вградување, преглед на цела страна итн.

Трк и вие заразете се. Јас и Филип сме првите мк пациенти.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.