Како помина 2013, видена низ YouTube и Twitter

Како беше она муабетот, интернет е огледало на нашиот „реален” свет? Ако е така еве што сме правеле минатава година раскажано низ најпопуларните видеа и теми на YouTube и Twitter.

Еве ги и деталите и целосниот преглед: YouTube Rewind

Преглед на трендовите поделен во неколку категории направи и Twitter. Клик на сликата…

2013-Year-on-Twitter

Останува уште да го почекаме прегледот на настаните на МРТВ.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.