Bulk информации

Во стилот на во последно време често озборуваните уредници од МК, еве еден блог кој може понекогаш да се свати како забавен, иако работава не е баш за забава.

Блогот се вика Regret The Error и си поставил задача да ги објавува грешките кои се направени во десетици весници од Америка. Навистина има интересни работи но еве една која е издвоена како најГрешка на годинава

Welcome to “Jew Jersey,” a short commute from “Jew York” – Denver Daily News (link)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Bulk информации

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:03

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about Bulk информации | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.