Најпопуларен ПРВ пост

Се осудувам да претпоставам дека ова е најпопуларниот иницијален блог-пост на светов.
Не знам како се одвивале работите некаде на почетокот на милениумов но ова е вредно да се спомне.

Tim Berners-Lee, изумителот на www конечно има свој блог. timbl`s blog

На својот прв и засега единствен пост наречен So I have a blog Тim има сега засега 428 коментари.

it is nice to have a machine to the administrative work of handling the navigation bars and comment buttons and so on, and it is nice to edit in a mode in which you can to limited damage to the site. So I am going to try this blog thing using blog tools. So this is for all the people who have been saying I ought to have a blog. …повеќе


Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.