PSP

Значи, ги поддесувате сите можни апликации за да ги примите новите вести, го ставате мобилниот на маса, го уклучувате радиото, терлевизорот, го проверувате RSS фидот, го симнувате подкастот и го продолжувате животот посреќни бидејќи сте ги прибрале сите информации кои може да се приберат.

ПОГРЕШНО

Едни Белгијанци не мислат така. Тие од скоро започнаа да подготвуваат вести во РЅР формат.
Дали може да се смета оваа играчка конзола како масовен медиум? Најновите примери најавуваат дека оваа практика ќе биде интересна за испитување во блиска иднина.

Во меѓувреме погледнете го рекламниот спот за оваа нова услуга.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments PSP

  1. purificadoras 21/11/2012 at 08:46

    Excellent post, I will be checking back regularly to look for updates.

  2. Ogrodzenia 21/11/2012 at 08:52

    Hi Sztachety ! Your post rocks as well as being a reputable superb recognize!??

Comments are closed.