Традиционалните медиуми ја губат младата публика!

Среда, 20.12.2006 НВО Инфоцентарот и Младинскиот образовен форум организираат дебата: „Традиционалните медиуми ја губат младата публика!“. Дебатата ќе се одржи во Клубот на пратениците, во Скопје, во 10.30 часот.

Јас случајно (или не) успеав да си обезбедам присуство. Очекувајте минимум еден пост после дебатава.

close

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Традиционалните медиуми ја губат младата публика!

  1. Pingback: Komunikacii » Импресии: „Традиционалните медиуми ја губат младата публика!“.

Comments are closed.