TROT-I-NET

Еве уште еден блог на едно “македонско девојче“. Ана е истражувач на Roskilde University,Copenhagen по комуникации, медиа и културни студии.

TROT-I-NET

е нејзинот блог кој е дел од Kakanien revisited веб платформата.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.