Дали се случува нешто…

… или само мене така ми се чини.

Деновиве актуелна беше веста за трите нови интернет-портали кои ги изготви нашата влада. (линкови има едн куп затоа овде нема да има:)

Она што успеав да го забележам е тоа дека интернет изданијата (т.н. администараторите) на нашите дневни весници се потрудиле да постават линкови во склоп на оваа вест. Навистина вакво нешто не е честа појава земајќи предвид дека текстовите само ги вметнуваат во база на податоци.

Уверете се сами: Време, Утрински, Вечер разочарува само (администраторот на) Дневник

Што ли е потребно да се случи, за овие редакции да се освестат дека мора да ги развиваат нивните интернет страници?!? Да се надеваме дека ова нема да биде само исклучок, иако рака на срце има и други исклучоци но бидејќи се премалку не може да се признае трудот 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.