Информатичкото општество станува секојдневие

Фондацијата “е-Македонија“, чиј основач е Македонски телекомуникации, вчера на десет граѓански здруженија и институции за поддршка на информатичкото општество им додели грантови во вкупен износ од 45.000 евра ..повеќе

Мене ме чуди нешто друго. Како една невладина организација, т.е. Фондација во најголем дел составена од вработени во АД МТ и компанија (види сам) може да поседува домен со наставка .gov.mk

Или пак тука се гледа поврзаноста со покојниот претседател?!?

Извор: Вечер

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Информатичкото општество станува секојдневие

  1. airport transfer mel 21/11/2012 at 06:04

    To imagine the unimaginable is the highest use of the imagination. -Cynthia Ozick

Comments are closed.