Малку Блог статистика

  • The number of blogs is estimated at 37 million
  • 2.3 blogs per blogger on average
  • 658 hosting services of blogs

И нормално ова се се однесува само за КИНА (линк)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Малку Блог статистика

  1. Зоки 21/12/2005 at 21:30

    Зад пети им сме, кај и да е ќе ги стигниме 🙂

Comments are closed.