Twitter breaking news: Паднал авион во Денвер

Како патува информациајта денес: Сендав на компјутер, отворив да видам кој што пишал на Twitter, го видов твитот на Steve Outing, кој носеше до Seesmic видео на Loic Le Meur.

A што е муабетов? Паднал авион во Денвер на полетување. На CNN до пред некој час немало официјални детали, но затоа имало на Twitter. Некој извесен Mike Wilson бил патник во авионот и пишувал на својот Twitter акаунт за несереќата, која всушност е втор пад со авион за него 😉

Еве ја видео конверзацијата на Loic

А тука е постот: Follow The Plane Crash From Twitter With Mike Wilson

Ако сакаш сега да разбереш повеќе детали за настанот, се разбира барај на CNN.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Twitter breaking news: Паднал авион во Денвер

  1. Darko Buldioski 22/12/2008 at 14:14

    Одличен е линкот Сеад. Ми текна дека може да се најде ешто ан темава деновиве, ама не најдов врме да пробуричкам.

Comments are closed.