Што не чека догодина?

Media Culpa, или Hans Kullin, еден од моите најомилени блогери, објави листа со предвидувања за 2007 година. Секако предвидувањата се однесуваат на медиумите и PR агенциите. Не ја пропуштајте оваа листа
Media Culpa’s 2007 predictions – it’s not a pretty sight

ова е само како мамка

* Mainstream media are pushing the citizen journalism trend so far that reporters are quitting their jobs in order to be just “ordinary people”. “This is the only way that I will be able to get anything printed nowadays”, says one columnist at the Spokesman-Review in Spokane, who prefer to be anonymous.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Што не чека догодина?

  1. Томе 22/12/2006 at 12:03

    Страшен е типот, многу јака сатира. 🙂

    Кај му текна она Bic и Kryptonite.

  2. online jordans 21/11/2012 at 06:03

    Welcome Articles just like it directly to your electronic mail box seat!Take gratis now!

Comments are closed.