Отворена врата

Јован почна редовно “да ми се меша” во темите. Тоа секако е добра работа. Имено станува збор за извештај од истражување кое е направено во неколку држави во Европа, а се однесува на навиките и начинот на перцепција на различни медиуми.

Од резултатите слободно може да заклучиме дека Македонија може тесно да се прилепи до Европа во одредени параметри, но (субјективно) мислам дека треба да се поработи на македонската младина.

Постот на јован – линк
PDF од извештајот – линк

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.