The World of Social Media 2011 [video]

Не ги обожувам баш многу ваквите видеа, но за популаризација на дигиталниот маркетинг секако се корисни. Корисни се и за ставање во презентации и за учење како се прави убава видео инфографика. Уживајте!

Патем, видеото е објавено минатиот месец, малку прерано за да биде релевантно за 2011, ама очигледно на креаторите им се брзало да се испромовираат 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.