Further step leading to the digital newspaper

И надвор и внатре. И на сонце и под сенка. Овде треба да следува и да врне и да вее, ама не може така!!!

Сепак станува збор за весник. И тоа дигитален. На крајот на краиштата и овој весник сега што го знаеме не може да издржи да му врне и веее 🙂

iRex Technologies BV планира на пролет да лансира гаџет во форма на електронски весник (e-paper). Направата е наречена Illiad комбинира дисплеј во форма на електронски весник со touch screen и бежична мрежна технологија.

According to the iRex website, the new product offers digital written content that “can now be read as easily and conveniently as the printed word on paper. The iRex Technologies E-reader provides true reading comfort, flexibility and versatility. …повеќе

Извор: Editors Weblog

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Further step leading to the digital newspaper

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 07:45

    Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about Further step leading to the digital newspaper | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.