Пронајден е лекот

Во една презентација на SlideShare.net за RSS, авторот Clo Willaerts зборува за својата заразеност со RSS и плус нуди идеи за лечење на презаситеност од информации.

Презентацијава иако не е баш нова, е добра, а може да се најде тука: Confessions of an RSS Junkie. Како и да е најинтересен ми беше линкот кој тој го препорачува во еден од своите слајдови:

The Cure for Information Overload

Technorati Tags: , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.