Дали оди на подобро?

Денес случајно дојдов до следниов линк: http://vreme.loginsys.com.mk

Дали станува за нов дизајн на интернет страницата на дневниот весник Време, или пак станува забор за нешто друго НЕ ЗНАМ. Но што и да е ми изгледа дека на арно оди.

Со повеќе информации во следното јавување.

__________________________
Ова е следното јавување:
(истиот ден неколку часа подоцна 🙂
Сајтот на Време е редизјниран, но процесот сеуште трае. Петар (Најди) не е среќен со оваа промена (пред два дена работел на овој сајт и сега се му паѓа во вода) но што е тука е. Сега Време (дефинитивно) има малку подобар сајт од пред тоа.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.