Интервју со Милозвучна солза

И тоа се случи, можеби се чекаше предолго, на важно се случи. Првото блогерско „мета интервју”. Се разбира ако не ти подаде рака ближен свој, тогаш кој. Интервјуто е направено од Историчарот а за своите искуства и ставови во врска со блоговите зборува авторот на Археолошки дневник.

Нека се множат, немам што да додадам.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Интервју со Милозвучна солза

  1. UGG Classic Boots 21/11/2012 at 07:52

    The president and first lady are not concerned about being invited to those children’s wedding. How ludicrous to have made up “sources say”.

Comments are closed.