Каде е сајтот за Охридскиот договор?

Веќе неколку пати коментираме (јас и Сеад) на тема линков на сајтовите на трад. медиуми. Во еден наврат еден вработен во А1 се побуни (тука), но еве сега повторно се укажува таква шанса.

А1: По проблемите што на почеток ги имаше со интернет мрежата, вицепремиерот Селмани успеа да го промовира интернет сајтот на Владата, посветена на Охридскиот рамковен договор

Прво: Во сторијата нема линк до интернет страницата, патем се обидов, не успеав да ја најдам. Помош!?!

Второ: Понатаму во веста никаде не се спомнува сајтот и што тој содржи, на пример.
Трето: Изгледа се друго било поважно, од овој настан, вклучувајќи ја и разболената министерка и проблемите со интернет мрежата.

И после пријателите ми викаат зошто не сум пишувал повеќе за локални работи. Е ајде де.

Дополнување
Јееее, ја најдов, се разбира кај државниот сервис, нека зборат сите што сакаат сеуште е закон МРТВ, дури и блог имаат.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Каде е сајтот за Охридскиот договор?

  1. Стеван 29/12/2006 at 11:56

    Сајтот вчера не работеше па затоа не ставивме линк во веста каде што се спомнуваше.

    Утрово забележавме дека проработил па го ставивме линкот.

  2. Pingback: Komunikacii » МРТ Блог

Comments are closed.