Малку за реклами

Во описот на блогов се спомнати и рекламите. За жал на овој сегмент јас не му се посветувам многу. Вториот комуникатор кој е дел од овој блог (Сеад) “требаше” да биде таму поактивен, ама што е тука е.

Значи: Еве една убава информација од светот на рекламите т.е. рекламните агенции.

Идеја плус ДДБ” стана прва агенција во Македонија за комуникациски услуги која во своето работење го воведе меѓународниот стандард на управување со квалитет ИСО 9001:2000. …повеќе

И навистина станува збор за одлична агенција. Онолку колку што јас сум имал искуство со нашите маркетинг агенции, можам со чиста совест да ги пофалам и да кажам дека се неспоредливи со останатите. Рака насрце малку flash сајтот не ми е по ќеиф, ама внатре им е ОК решен.

Извор: Утрински весник

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Малку за реклами

  1. Sead 29/12/2005 at 16:59

    Ja sledev aferata so svajcarskite smetki, pa mislev nesto od toa kje proizleze za postiranje od komunikaciski aspekt, no nisto :)za zal. Kje bideme poaktivni vo 2006 i vo ovaa sfera a i na drugi polinja, zdravje.

Comments are closed.