МК-реклами

Овој пост и коментарот за две места подолу се чиста коинциденција 🙂 чесен пионерски збор.

Во секој случај следи линк и квалитетен текст од нашиот дневен печат за состојбите во оваа сфера од гледна точка на професионалноста, но и етичноста. Мојот кус коментар би бил дека она што се случува во PR-индустријата е мошне индикативно за промените во масовната и популарната култура заради тенденцијата комерцијалноста да ги диригира правилата на игра во секаков тип на јавна комуникација.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.