#комкаст Special! – Среќна Нова година од тимот на NewMediaMK

Зад комуникации.нет и #комкаст и зад @AllWebMK, @AllWebAl и @DecalMK стои тим на луѓе кои неуморно работат сите овие работи да се оствaрат и многу повеќе од тоа. Тoј тим на луѓе е всушност тимот на маркетинг агенцијата NewMediaMK. Токму тој тим застана пред камерата за ова специјално издание и искрено честиташе Нова година.

Среќна нека е!

Слушајте нè на:
iTunes: https://apple.co/31TUeXw
Spotify: https://spoti.fi/3oHztZ4
Google Podcasts: https://bit.ly/3kEqkxK
Anchor.fm: https://anchor.fm/komkast

Претплатете се на нашиот YouTube канал: https://bit.ly/3oGjbQ7

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.